Jens morfar Gert till höger i bild var möbelhandlare på 50-talet och en stor inspirationskälla till den verksamhet vi bedriver idag.

Malmö Retro AB grundades våren 2016 utav Kajsa, Jens och Gustav. Sedan starten har vår ambition varit att sälja högkvalitativa möbler och inredning ifrån förra seklet till Malmö med omnejd. Hösten 2017 flyttade vi in i våra nuvarande lokaler som vi delar tillsammans med Malmöbaserade inredningsföretaget Tapetorama. Här fylls butiken utav våra vintage möbler tillsammans med Tapetoramas utbud av tyger, tapeter och nutida design för att skapa en inspirerande och trevlig miljö.

Hållbarhet och skandinavisk design är två saker som ligger oss nära om hjärtat. Genom att tillvarata den höga kvalitet som skandinavisk möbeltillverkning länge stått för samt göra nödvändiga renoveringar där det krävs vill vi se till att förlänga livslängden och se till att våra produkter får leva vidare en lång tid framöver. 

Ni hittar oss idag på Friisgatan 16 i Malmö. Har ni några frågor eller funderingar så går det självklart bra att höra av er till oss. 

070763062327 eller malmoretro@gmail.com