Vi köper era designmöbler! 

(och även sådant utan signatur)


Kontakta oss på malmoretro@gmail.com eller 0763-062327

Det går även bra att använda kontaktformuläret nedan.


Enstaka möbler och inredningsobjekt.

Har ni några möbler som ni känner att det är dags att skiljas ifrån? Vi köper gärna era designobjekt eller annan inredning från 40-tal och framåt. Vårt fokus ligger på objekt från främst tiden mellan 1950 till 1980 men vi har ett öppet sinne och handlar även objekt som inte faller inom den ramen.  Vi rör oss över hela södra Sverige så avstånd spelar mindre roll. Skicka gärna ett mail till malmoretro@gmail.com eller slå en signal till oss på 0763-062327. 

Vi köper hela och delar av hem och dödsbon.

Vi köper både hela hem och delar därav vid exempelvis flytt eller då någon närstående gått bort. Utöver att köpa in möbler och inredning för att se till att dessa kommer till nya hem kan vi även ordna med röjning och flyttstädning. Allt efter era behov och önskemål oavsett om det gäller enstaka föremål eller dödsbo. 

Vi gör kostnadsfria hembesök!

Om ni har möbler och inredning som ni vill sälja så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi gör självklart kostnadsfria och helt förutsättningslösa hembesök om ni vill att vi kommer ut till er. Hör av er så bokar vi en tid för detta.